Çfarë ofrojmë

25 etiketa bazë vere: te kuqe, të bardhë, Rose dhe Cava, të cilat përfaqësojnë denjësisht  zonat e tyre gjeografike të prodhimit të verës ne Spanjë. Gjithashtu edhe etiketa te tjera, më ekskluzive, të cilat i ofrohen klientëve me porosi paraprake.

Me siguri qe jeni të familjarizuar me shumicën e etiketave tona duke qenë se ato i gjeni në pjesën më të madhe të pikave të shitjes me pakicë dhe në restorante në të gjithë Shqipërinë, si psh: Opera prima Cabernet, Opera Prima Chardonnay, Don Luciano e kuqe dhe Don Luciano e bardhë, Pata Negra Crianza Ribera del Duero, Pata Negra Verdejo Rueda, Señorio de los Llanos,  etj.