Cilët jemi

Veraime, e specializuar në shitjen dhe tregtimin e verës spanjolle, është themeluar në vitin 2004 dhe  është pjesë e NEON GROUP.

Përzgjedhja e verërave tona bëhet nga një staf i specializuar në degustim verërash, gjithashtu njohës shumë të mirë të verës spanjolle, në të njëjtën kohë shitja në terren bëhet nga profesionistë të fushës.

Objektivi ynë është shtimi i shportës me sa më shumë produkte cilësore ushqimore spanjolle dhe jo vetëm.