Damiel, Ciudad Real.

Tipi i verës: E bardhë.

Varieteti i rrushit: Airén.

Viti i prodhimit: 2010

Këshillohet të shoqërohet: Me peshk të bardhë, sallata dhe pjata të lehta.

Temperatura e shërbimit: 6ºC – 9ºC.

Përqindja e alkoolit: 11%