Daimiel, Ciudad Real

Lloji i verës: E bardhë

Varieteti rrushit: Chardonnay

Këshillohet të shoqërohet: Me peshk të bardhë, pjata të lehta dhe si aperitiv.

Temperatura e shërbimit: 6ºC – 9ºC.

Përqindja e alkoolit: 12.50%

Medalje: International Wine and Spirits Competition 2010, Bronze medal