Lloji i verës: E kuqe

Varieteti rrushit: Merlot, Cabernet Sauvignon, Tinta del País

Sasia e alkoolit: 13,5%

Maturimi: 18 muaj në lis

Çmime dhe Medalje:International Wine Challenge 2010, Mención, International Wine and Spirits Competition 2010, Medalla de Oro, Challenge International du Vin 2010, Medalla de bronce, Challenge International du Vin 2008, Medalla de Bronce, Concurso Enológico Internacional Vinitaly 2010, Premio Especial, Concurso Internacional Bacchus 2008, Bacchus de Plata.