Serrada, Valladolid

Lloji i verës: E bardhë

Varieteti rrushit: Verdejo

Shoqëron: Pjata të lehta, oriz, peshk dhe fruta deti.

Sasia e alkoolit: 12.5%

Temperatura e shërbimit:10º – 12º C

Çmime: Silver Catavinum 2014, Berliner Wein Trophy 2014, Silver Medal , Gran Baco de Oro 2014, Unión Española de Catadores