Prezantimi: Shishe qelqi, 1 litër

Përshkrimi: Pije me bazë vere spanjolle. Pa gaz. Nuk përmban as ngjyrues as
konservante.

Përmbajtja: Verë e kuqe, ujë, sheqer, lëng natyral frutash dhe kanellë

Sasia e alkoolit: 6%