Daimiel, Ciudad Real

Lloji i verës: E kuqe

Varieteti rrushit: Merlot

Sasia e alkoolit:12.5%

Shoqëron: Pihet vetëm ose duke shoqëruar mishra të kuq, gatime furre, mishra me
salca dhe djathra.

Medalje: Konkursi i Cilësisë së Verërave i D.O. Mancha 2010, Medalje Ari, Konkursi
Ndërkombëtar i Wine and Spirits 2012, Medalje argjendi

Temperatura e shërbimit: 14 – 16º C.