Labastida, Álava

Lloji i verës: E kuqe

Varieteti rrushit: Tempranillo, Mazuelo, Graciano

Shoqëron: Shpendë, mishra të cilësisë së lartë, djathra dhe peshkun blu.

Sasia e alkoolit: 14%

Temperatura e shërbimit: 16º – 18º C, rekomandojmë që të hapet përpara degustimit ose të dekantohet, në mënyrë që të vlerësohen më mirë të gjitha virtytet e saj.

Çmime: Silver Catavinum 2014, Challenge International du Vin 2014, Silver Medal