Lloji i verës: E kuqe

Varieteti rrushit: Tinta del País

Sasia e alkoolit: 13,5%

Maturimi: 12 muaj në lis

Çmime dhe Medalje: International Wine Contest Brussels 2011, Silver medal,
Bacchus International Wine Competition 2010, Silver Bacchus, Berliner Wein Trophy 2011,
Silver medal