Lloji i verës: E kuqe

Varieteti rrushit: Tempranillo

Sasia e alkoolit: 13%

Maturimi: 36 muaj në lis

Çmime dhe Medalje: Medalje Argjendi në Brussels International Wine Competition, Bruksel 2009. Medalje Argjendi në Challenge Interantional du Vin, 2010. Çmimi “Grande Menzione” në Konkursin Enologjik Ndërkombëtar Vinitaly 2009. Medalje Bronzi në Internarnational Wine Challenge 2010.