Kantina
Lista e produkteve
Pata Negra Roble
Lloji i verës: E kuqe
Varieteti rrushit: Tempranillo
Sasia e alkoolit: 13%
Maturimi: 3 muaj në lis
Përshkrimi: Ngjyra Pamja e kuqe intensive me tone violetë.
Aroma:Në hundë, që në momentin e parë, shpalosen aroma të varietetit të veshura me një ton maturimi në lis si vanilje dhe të tymosura.
Në shije është e strukturuar, e ekuilibruar dhe e këndshme.
Eshtë përfshirëse dhe me një posgusto të gjatë.
Kjo verë është e përftuar nga rrush i zgjedhur.
U tharmua në temperaturë të kontrolluar 22°C – 25°C, kjo për të konservuar aromat e varietetit.
Mbahet bërsia katër – pesë ditët e para për të lëshuar ngjyrën dhe për të pasur një strukturë tanike fine për t’ju pështatur sa më mirë një vere të re.
Pas tharmimit malolaktik, mbahet në fuçi lisi për 3 muaj dhe përfundon rrumbullakimin e vet në shishe para se të dalë në treg.